Angus The Bull

Artikelnummer: WROODAUS001
Beschikbaarheid: Op voorraad

Wijnmaker Hamish MacGowan heeft een wereldwijde ervaring als het op wijnen aankomt. In 2003 keerde hij terug naar Australië om zijn eigen wijnbedrijf op te richten. De wijnen van Hamish zijn robuuste doch sappige wijnen gemaakt om te drinken an sich of bij een stuk vlees. Hamish werkt voornamelijk met Cabernet en Merlot als druiven en tracht de Europese toets in zijn wijnen te verwerken. Niet ‘Too Bald’ in fruit en hout, maar eerder kruidig en sappig. The Angus the Bull is daar een mooi voorbeeld van, 100% Cabernet Sauvignon, 12 maanden houtlagering. In de neus zwart fruit (kersen), kruidige toetsen, vanille en lactisch. Qua smaak sappig maar toch met body en met een kruidige noot in de mond.

Herkomst: Australië / Central Victoria
Appellatie: Central Victoria
Druif: cabernet sauvignon
Kenmerk: complex
Jaargang: 2017
Rijping: 12 maanden eiken vaten
Alc. % Vol.: 14
Inhoud: 75 cl
Sluiting: kurk
Bewaarpotentieel: 7 jaar
Lekker bij: BBQ, exotisch vlees, Lamsvlees, Oosterse gerechten, rund- en varkensvlees
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »